Romeo i Julieta

9788498042740

9788498042740

Romeo i Julieta està ambientada a la ciutat de Verona (Itàlia), al segle XIV i es basa en fets reals: les rivalitats entre famílies nobles d’aquesta ciutat.

Conta la dramàtica història de dos amants, Romeo Montagú i Julieta Capulet, les famílies dels quals viuen enfrontades des de fa molts anys. Romeo i Julieta s’enamoren, però saben que l’odi entre les famílies farà impossible el seu matrimoni. Per això decideixen casar-se en secret.

William Shakespeare va néixer a Stratford-upon-Avon (Anglaterra). Actor, dramaturg i poeta, és considerat un dels escriptors més notables de la literatura anglesa i universal.

De jove va tenir diferents oficis, tots relacionats amb el món del teatre, i va ser un actor molt popular a Londres.  Però el que realment li va donar la fama va ser la seva activitat com a dramaturg.

Entre els obres teatrals de Shakespeare, traduïdes a més de 70 idiomes, destaquen Hamlet, Macbeth, El rei Lear, Otel·lo, El somni d’una nit d’estiu i Romeo i Julieta. Malgrat el pas del temps, totes elles continuen interessant el gran públic.

Elena O’Callaghan i Duch ha adaptat aquest llibre seguint els criteris de Lectura Fàcil i Penélope Tidor l’ha il·lustrat.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Novetats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s