Dràcula

Dràcula

ISBN 9788498044621

Dràcula ens presenta el vampir més famós de tots els temps. Narra la terrorífica història d’un malvat comte que, des de Transilvània, arriba a Londres disposat a propagar el mal pel món.

Jonathan Harker i la seva esposa, Lucy i el seu promès, el doctor Seward i el professor Van Helsing s’enfrontaran al comte Dràcula. Fins i tot, hi haurà algú que hi perdrà la vida. Contra els poders sobrenaturals del vampir, utilitzaran les seves millors armes: l’amistat, el coratge, el treball en equip i els grans coneixements del savi professor.

Bram Stoker va néixer a Dublín (Irlanda). Fill d’un funcionari de l’administració, va haver de passar al llit els primers vuit anys de vida a causa d’una malaltia. Basant-se en les històries de terror que li explicava la seva mare en aquella època, el 1882 va començar a escriure contes fantàstics. També va treballar com a crític i director teatral, i va ser secretari del famós actor Henry Irving.

A més de ser autor de Dràcula, considerada un clàssic de la literatura de terror, va escriure altres narracions de tema fantàstic, com La joia de les set estrelles i La dama del sudari.

Núria Pradas ha adaptat aquest llibre seguint els criteris de Lectura Fàcil i Danide l’ha il·lustrat.

Activitats del llibre: fes clic aquí per descarregar-te les activitats

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Títols col·lecció Kalafat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s