La volta al món en 80 dies

La volta al món en 80 dies

ISBN 9788498042290

La volta al món en 80 dies relata les aventures del cavaller anglès Phileas Fogg, que, acompanyat del seu criat Passepartout, vol demostrar a la societat de la seva època (1872) que es pot recórrer la superfície de la Terra en només 80 dies. Durant el viatge, ha de lluitar no tan sols contra tot tipus d’obstacles (accidents geològics i geogràfics, dificultats culturals i de locomoció…), sinó també contra un inspector de policia que el confon amb un lladre i, sobretot, contra el pas de les hores.

Jules Verne va néixer a Nantes i va morir a Amiens. Tot i que va començar com a autor d’obres de teatre, aquest escriptor francès és conegut arreu del món per les seves novel·les d’aventures i d’allò que s’anomena avui dia ciència-ficció, per a les quals inventava mitjans de transport inexistents en l’època (avions, naus espacials…) i que situava en indrets tan inexplorats com el centre de la Terra, la Lluna o el fons del mar.

En destaquen, a part de La volta al món en 80 dies, obres tan importants per a moltes generacions de lectors com Viatge al centre de la Terra, Els fills del capità Grant, Cinc setmanes en globus o Miguel Strogoff.

Àngel Burgas ha adaptat aquesta novel·la per la Col·lecció Kalafat seguint els criteris de Lectura Fàcil i Carles Salom l’ha il·lustrat.

Activitats del llibre: fes clic aquí per descarregar-te les activitats

3 comentaris

Filed under Títols col·lecció Kalafat

3 responses to “La volta al món en 80 dies

  1. Es un llibre molt bo i entretenit sibre tot per als de 10-14 anys perque es compren molt i el llibre es curt

  2. Daniela

    Jo no ho sé perquè encara no le llegit pero faré 10 anys i m’agradaria molt tenir el llibre pero els meus pares depenen d’ells.

  3. Jo he vist la pel·lícula i m’ha paregut molt interesant i molt divertida.Ah i Phileas Fogg es un gran actor.I Jules verne es un gran escriptor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s