Robinson Crusoe

Robinson Crusoe

ISBN 9788498046847

Robinson Crusoe és una de les novel·les d’aventures més conegudes. Narra la història d’un home que va naufragar i va arribar en una illa deserta, on va viure més de vint-i-cinc anys. El protagonista ha de començar pràcticament des de zero, fent front als desafiaments de la vida salvatge i a la terrible càrrega de la soledat.
Sembla que Defoe es va inspirar en un cas real: la història del mariner escocès Alexander Selkirk, que va ser abandonat en una illa propera a la costa de Xile (anomenada avui illa Robinson) i hi va sobreviure durant cinc anys, fins que va ser rescatat.

Daniel Defoe va tenir una vida molt activa, dedicada als negocis i també a la política. Nascut a Londres, va viatjar per Europa, es va arruïnar, va estar a la presó i, pel que sembla, va fer d’agent secret… A més, va ser escriptor i periodista. Sens dubte, totes aquestes experiències li van proporcionar un «material humà» de gran valor a l’hora d’escriure. Entre les seves novel·les, juntament amb Robinson Crusoe, destaquen Memòries d’un cavaller i Fortunes i adversitats de la famosa Moll Flanders.

Ramon Garcia Toga ha adaptat aquesta novel·la per a la Col·lecció Kalafat seguint els criteris de Lectura Fàcil i Felipe López Salán i Jaume Farrés l’han il·lustrat.

Activitats del llibre: fes clic aquí per descarregar-te les activitats

Deixa un comentari

Filed under Títols col·lecció Kalafat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s