Les aventures de Tom Sawyer

Les aventures de Tom Sawyer

ISBN 9788498046823

Les aventures de Tom Sawyer explica la vida d’un noi, Tom Sawyer, i el seu amic Huckleberry Finn a prop del Mississipí. La novel·la està inspirada en els records d’infantesa i d’adolescència del mateix autor, reflectits amb senzillesa i gran sentit de l’humor. L’obra va aconseguir un gran èxit i el seu protagonista va esdevenir ràpidament un dels personatges més coneguts i estimats de la literatura nord-americana.

Mark Twain (anomenat realment Samuel Langhorne Clemens) va néixer a Florida (Missouri), però quan tenia quatre anys es va traslladar a Hannibal, port fluvial del Mississipí. Va exercir diversos oficis: va treballar en una impremta, va pilotar un vaixell de vapor, va ser miner i, durant la guerra civil nord-americana, va ser soldat de la Confederació. El 1862 va començar a treballar com a periodista i a signar amb el pseudònim Mark Twain, que significa ‘dues braces’ (al Mississipí, la braça servia per mesurar la profunditat del riu). Va morir a Nova York. Entre les seves obres cal destacar, a més de Les aventures de Tom Sawyer (1869), El príncep i el captaire (1882) i Les aventures de Huckleberry Finn (1884).

M. Àngels Rubio ha adaptat aquesta novel·la per a la Col·lecció Kalafat seguint els criteris de Lectura Fàcil i Xan López Domínguez l’ha il·lustrat.

Activitats: fes clic aquí per descarregar-te les activitats

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Títols col·lecció Kalafat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s