La crida del bosc

La crida del bosc

ISBN 9788498043907

La crida del bosc és la història d’un gos, Buck, que ha de canviar de manera de ser per resistir les dures condicions de les regions del nord del Canadà i d’Alaska. Buck descobreix la vida dels gossos de trineu i dels buscadors d’or en aquelles terres. Tot plegat farà que li surtin els seus instints més amagats, imprescindibles per sobreviure en les noves circumstàncies. L’amistat amb un home i el contacte amb la natura el convertiran, a poc a poc, en company dels llops, els seus germans. La crida del bosc va aparèixer l’any 1903 i, immediatament, va tenir molt d’èxit.

Jack London va néixer a San Francisco (Estats Units). Va tenir una infantesa i una adolescència difícils. Als disset anys va fer de mariner en un vaixell de caça de foques i va arribar fins al Japó i les costes de Sibèria. Quan va tornar als Estats Units va treballar en una fàbrica, va anar a cercar or i va acabar fent de rodamón. Però finalment va decidir posar-se a estudiar i va començar a escriure novel·les. L’èxit que van tenir les seves obres, plenes d’experiències personals, li va permetre viure de la literatura. Va morir quan tenia quaranta anys, a causa de malalties degudes a l’abús de l’alcohol.

Joan R. Berengueras i Rosa Bonafont han adaptat aquest llibre per a la Col·lecció Kalafat seguint els criteris de Lectura Fàcil i Joan Fernàndez l’ha il·lustrat.

Activitats del llibre: fes clic aquí per descarregar-te les activitats

Anuncis

1 comentari

Filed under Títols col·lecció Kalafat

One response to “La crida del bosc

  1. alba Requena

    Aquest llibre m’agradat molt

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s